Ambassadrice Vivian Reijs

Wie is Vivian Reijs?

Vivian is gezondheidsexpert, orthomoleculaire voedingscoach, hormoontherapeut en motivatie spreker. Haar grootste passie is mensen te inspireren en helpen met een gezondere leefstijl en een gezond gewicht. Via haar healthplatform VivOnline geeft ze dagelijks tips en wil ze samen met verschillende experts, mensen motiveren en helpen in de zoektocht naar vitale leefstijl, meer energie, een happy mind en healthy kids.

Waarom is Vivian Reijs ambassadrice van Beddenspecialist.nl?

Vivian Reijs had weinig klachten voordat ze met de SlaapID test van Beddenspecialist begon. Soms werd ze wat stijfjes wakker, met name in haar rug.

Maar zoals zoveel Nederlanders verwachtte ze niet dat dit was op te lossen middels een matras. Want het dure matras dat ze al had, daar kon het toch niet aan liggen? Grappig vindt ze de inzichten die ze kreeg dankzij de SlaapID-meting. “Ik dacht echt dat ik amper bewoog en op één kant sliep, maar ik blijk erg beweeglijk te zijn. Dat had ik dus nooit verwacht”, aldus Vivian.

Vivian slaapt nu op het voor haar ingestelde Beddelicious Blocks matras. “Het voelt alsof ik op een wolk slaap, zo zacht en toch genoeg stevigheid. Ik merk dat ik iedere dag beter uitgerust opsta.”

Wanneer je lichaam door je matras niet goed wordt ondersteund kan dat een aanleiding zijn om bovengemiddeld te bewegen tijdens de slaap, wat averechts werkt op je algehele fysiek en dus bijvoorbeeld kan zorgen voor de rugklachten die Vivian ondervond.

 

Vivian Reijs -van Vivonline- heeft met de SlaapID-sensor geslapen, zodat haar slaapgedrag is gemeten. SlaapFysio Hidde Hulshof analyseert samen met Vivian haar slaapgedrag. Er wordt gekeken naar de volgende 4 punten:

  • slaaphouding
  • slaapbeweging
  • slaapritme
  • slaapklimaat

Bekijk hier hoe SlaapFysio Hidde het slaapgedrag van Vivian analyseert.

 

Meer ambassadeurs van Beddenspecialist.nl: