Ambassadeur Rob Bruintjes

Wie is Rob Bruintjes?

Rob is met 2.21 meter bijna de langste man van Nederland. Hij heeft werkervaring in de verkoop, techniek, psychiatrie, TV en radio alsmede de reclamewereld. Daarnaast behartigt Rob de belangen van lange mensen en werkt hij via het platform Uniform aan de integratie van mensen met een bijzondere maat.

Waarom is Rob Bruintjes ambassadeur van Beddenspecialist.nl?

"Ik heb een nieuw bed. Oké, niets bijzonders? Toch wel! Dit is niet echt een catalogus product. Want waarom wil je een nieuw bed? Omdat het huidige niet bevalt. Het waarom is in dit geval belangrijk," geeft Rob Bruintjes aan.

Ook Rob heeft samen met zijn vrouw de SlaapID test ondervonden. Nadat zij 3 nachten met de SlaapID-sensor hebben geslapen is de sensor uitgelezen. Aan de hand van het intakegesprek plus de nauwkeurige metingen heeft Beddenspecialist.nl samen met Rob gekeken welk product het beste past bij zijn situatie.  Producten, die precies op de juiste zones ondersteunen en weer op andere plekken exact die nodige ruimte bieden. Denk maar eens aan je schouders, benen of heupen. "Ik merkte dat ik veel minder van mijn slaapgedrag wist dan ik dacht. Confronterend, maar wel nuttig," voegt Rob hier aan toe.

Beddenspecialist.nl is ervan overtuigd dat wanneer je écht een goed en passend slaapadvies wilt geven, je móet meten. Immers, meten = weten. Een paar minuten proef liggen is simpelweg niet genoeg. "Inmiddels zijn onze bedden geleverd en slapen wij veel beter dan voorheen. Zijn wij fitter en worden ‘s nacht veel minder wakker. Behalve na een feestje met bijvoorbeeld het nodige bier. Daar kan geen SlaapID tegenop!"

 

Meer ambassadeurs van Beddenspecialist.nl en SlaapID