Beddenspecialist.nl hoofdsponsor beurs voor Lange mensen; Tall Together

Op de Nationale dag van lange mensen laten wij u met trots weten dat Beddenspecialist.nl de hoofdsponsor is van Tall Together 2017. Deze beurs wordt 29 oktober 2017 gehouden in de Expo in Hoevelaken (gebouw Euretco).
De 25 winkels van Beddenspecialist.nl vinden het heel belangrijk dat iedereen goed kan slapen. Echter is dit voor specifieke doelgroepen, zoals lange mensen, niet altijd mogelijk. Bij veel ketens gaan de bedden tot een lengte van 2.00 meter of 2.10 meter. Dat betekent dat mensen boven de 1.80 meter vaak al een probleem hebben om een goed bed te vinden. Laat staan als ze 2.00 meter en langer zijn (bij een verstelbaar bed heeft u uw eigen lichaamlengte + 30 cm extra nodig om het bed comfortabel te kunnen gebruiken. Bij een niet verstelbaar bed 20 cm bovenop uw eigen lengte).

Daarom hebben we ook diverse collecties matrassen, boxsprings, dekbedden en bedtextiel op verschillende prijsniveaus ontwikkelt, die voldoen aan alle eisen voor lange mensen.
Wilt u ook weten welke lengte u nodig hebt vul dan onze matraswijzer in. Wilt u dan ook weten welke matras past bij uw slaapgedrag reserveer dan eerst onze gratis SlaapIDmeting, zodat u thuis in uw eigen bed uw slaapgedrag kan meten.
We zien u graag in één van onze winkels of op de beurs 29 oktober in Hoevelaken.

Relevante artikelen