Boxspring: meest comfortabele bedbodem

Boxspring: meest comfortabele bedbodem

Een goed bed bestaat natuurlijk niet alleen uit een matras, maar ook uit een bedbodem. Net als bij matrassen valt er ook qua bedbodems volop te kiezen. Een lattenbodem, een spiraal of een boxspring; wat is wijsheid? Zonder twijfel is de boxspring een van de meest comfortabele bodems. Ze zijn daarnaast ook volledig naar eigen smaak vorm te geven, eventueel met een bijpassend hoofd- en voetbord. Het bed vormt het middelpunt van jouw slaapkamer, dan mag het er ook best mooi uit zien toch?

Een boxspring is opgebouwd uit stevige veren voor een goede ondersteuning. De ruimte tussen deze veren zorgen voor een goede ventilatie. De vering in een matras zorgt voor comfort, de vering in de boxspring zorgt juist voor tegendruk. Bij boxsprings wordt soms naast een matras nog een derde laag gebruikt: een dekmatras/topper. Dit comfortabele ‘drie lagen slaapsysteem’ wordt steeds populairder. Dat is niet zo gek, want steeds meer mensen hechten waarde aan goed, gezond en comfortabel slapen. Een goed bed is een investering om jaren van te genieten.

 

 

 

Comfort van een boxspring, uiterlijk van een ledikant

Mevrouw Bulthuis zat met een dilemma. Zij slaapt al tientallen jaren met veel plezier in haar houten ledikant die de tand des tijds goed heeft doorstaan. Ze vertelt: “Mijn bed was nog steeds een mooie blikvanger in mijn slaapkamer. Alleen hoorde ik steeds vaker om me heen dat boxsprings zo heerlijk liggen. Ik wilde alleen mijn ledikant niet kwijt, dus dat was een probleem. Wat blijkt? Er bestaan ook inzetboxsprings. Dat zijn boxsprings die in een bestaand ledikant worden geplaatst. Wij hebben voor een elektrisch verstelbare gekozen. Zo heb ik al het luxe comfort van een boxspring, maar het uiterlijk van mijn vertrouwde, klassieke ledikant.”

Goede voorlichting

Gaat je voor een vlakke boxspring, een verstelbare of bijvoorbeeld een instelbare boxspring van Beddelicious? Bij de keuze voor een boxspring is het vooral belangrijk dat u goed wordt voorgelicht. In de winkels van Beddenspecialist.nl kijken we samen met jou altijd goed naar jouw wensen en wat het beste bij uw lichaam past. Wil je voordat je de winkel binnen stapt alvast de mogelijkheden bekijken? Dat kan, je vindt hier de overzichtspagina met onze boxsprings van onder andere Auping, LeDorm en Beddelicious. Graag tot ziens in één van onze winkels!

ga naar boxsprings

Benieuwd naar je Slaapscore?

 

Doe nu de Slaapscore, het kost je slechts een paar minuten! 

Doe nu de Slaapscore?