Beddenspecialist.nl produceert bedden op maat voor extreem lange mensen

Ga terug naar

Alles over slapen

In het programma Hart van Nederland van SBS6, 20 januari j.l. en in het nieuws programma van RTV Apeldoorn van 23 januari j.l., is te zien hoe Brahim Takioullag, de op één na langste man ter wereld (2.46 m), en zijn collega Abdramane Dembele (2.37 m) naar Nederland zijn gekomen voor het evenement; In de voetsporen van Cajanus.

Beddenspecialist.nl produceert bedden op maat voor extreem lange mensen

De twee lange mannen zijn door Inez Scheper, initiatief- en onderneemster en lange vrouw (1.90 m) naar Nederland gehaald. Zij heeft bij Maarten Stoffels, directeur van Beddenspecialist.nl en zelf 2 meter lang, de lichaamsmaten van de twee vriendelijke reuzen aangeleverd en op basis hiervan zijn twee bedden geheel op maat en lengte gemaakt. Ook de dekbedden, hoeslakens en dekbedovertrekken zijn op maat gemaakt, zodat niets een comfortabele nachtrust hen in de weg stond.

Tijdens de presentatie was er sprake van landelijke media-aandacht voor zowel de lange mannen áls de op maat gemaakte bedden. Eén van de meest gestelde vragen aan Maarten Stoffels was of het laten maken van bedden en matrassen voor lange mensen heel bijzonder is voor de 25 aangesloten ondernemers van Beddenspecialist.nl. Zijn antwoord was dat het natuurlijk heel bijzonder is dat een bed gemaakt mocht worden voor de één na langste man ter wereld, maar dat het maken van bedden op maat eigenlijk de gewoonste zaak van de wereld is voor Beddenspecialist.nl.

De aanpak van de aangesloten ondernemers is hier juist opgericht. Ieder mens is uniek en heeft specifieke wensen en kenmerken. Bovendien kan eerst de SlaapID (ID=identiteit) van een persoon worden bepaald door middel van een slaapmeting van de desbetreffende persoon in zijn of haar eigen bed. Dit specifieke slaapgedrag (slaaphouding, slaapbeweging en slaapklimaat) dient als basis voor het advies voor het matras of bed dat het beste bij de persoon past. Hierbij wordt vervolgens ook rekening gehouden met lengte, gewicht, breedte van de schouders en heupen, steun in de lende, etc.

Eigenlijk is ieder advies op maat en dit geldt ook voor de uiteindelijk producten. Wil je ook weten welk bed het beste bij jou en jouw slaapgedrag past? Reserveer dan nu een SlaapID meting bij één van de aangesloten ondernemers.

 

 

Vraag zelf de SlaapID-slaaptest aan

Abdramane en Brahim

Abdramane en Brahim

Abdramane met dekbed op 2.60 meter lengte

SBS6 - Hart van Nederland

RTV Apeldoorn - nieuws

Benieuwd naar je Slaapscore?

 

Doe nu de Slaapscore, het kost je slechts een paar minuten! 

Doe nu de Slaapscore?