Sluit overlay

zoek een winkel bij u in de buurt

vind een winkel bij u in de buurt

laad animatie
Sluit overlay

Openingstijden

Waarom SlaapID?

Bij het advies bij het kopen van een bed wordt u altijd gevraagd hoe u slaapt? Uit de praktijk blijkt dat vrijwel niemand weet hoe ze zelf  slapen. Vaak wordt alleen onthouden hoe iemand in slaapt valt of juist wakker wordt. Deze informatie is onvoldoende om een goed advies voor een bed of matras te geven, want de werkelijkheid is vaak heel anders. 

Beddenspecialist.nl heeft daarom SlaapID ontwikkeld. Een onafhankelijke service die naadloos en zeer eenvoudig in kaart brengt wat uw slaapgedrag is. SlaapID laat zien hoe vaak u beweegt, in welke houdingen u slaapt en wat uw slaapklimaat is. 

U draagt de SlaapID sensor gewoon thuis in uw eigen bed in een comfortabele band op uw borst. Na drie nachten levert u de sensor en bijbehoren weer in bij uw Beddenspecialist.nl winkel en ter plekke wordt uw slaapgedrag getoond. Aan de hand van deze informatie en uw specifieke kenmerken wordt gekeken welk product het beste bij u past. Zodat u zeker weet dat u een bed heeft dat u een goede en gezonde nachtrust bezorgd.

Beddenspecialist gebruikt SlaapID ook in samenwerking met fysiotherapeuten. Veel klachten kennen hun oorsprong in de slaapsituatie. Tot op heden was het niet mogelijk voor fysiotherapeuten om een relatie te leggen tussen de klachten en de slaapomstandigheden. Dankzij SlaapID van Beddenspecialist.nl is dit nu wel mogelijk. Kijk eens op www.beddenspecialist.nl/ervaringen wat SlaapID ook voor patiënten kan betekenen