Sluit overlay

zoek een winkel bij u in de buurt

vind een winkel bij u in de buurt

laad animatie
Sluit overlay

Openingstijden

Over Beddenspecialist Prins Heerlijk Slapen

Prins Heerlijk Slapen is een sfeer- en stijlvolle winkel in Stadskanaal, dat al meer dan 30 jaar bestaat. De winkel is een erkend lid van het Slaapgilde, een groep van slaapcomfort specialisten, dat bijdraagt aan goed en gezond slapen. U mag rekenen op een objectief en deskundig advies. Het is alleszins de moeite waard om u te verdiepen in de vele slaapsystemen die wij u bieden. Want uiteindelijk brengt u een groot deel van uw leven in bed door. Juist daarom is het zo belangrijk om een bed te kiezen dat bij uw lichaam en slaapgedrag past. Graag informeren wij u, onder het genot van een kopje koffie of thee, over de vele mogelijkheden. Wij zijn pas tevreden als uw dromen op slaapkamergebied werkelijkheid zijn geworden. Beloofd is beloofd!

Prins Heerlijk Slapen

Hoofdstraat 15
9501 CL Stadskanaal, Groningen
T 0599-612500
E prinsheerlijkslapen@beddenspecialist.nl
KVK 55715451

Afspreken wanneer het ú uitkomt!

maak een afspraak met uw beddenspecialist

Slaapnieuws

meer nieuws ›
Bepaal uw SlaapScore

Een nieuw bed nodig? Bepaal eerst uw SlaapScore.

Verbeter je relatie, stop met rugsnurken!

Beddenspecialist.nl presenteert een product tegen rugsnur...

25ste vestiging van Beddenspecialist.nl

Beddenspecialist.nl opent haar 25ste winkel in Arnhem. B...

Beddenspecialist.nl introduceert de Bed Analyse

Bent u benieuwd of uw bed nog geschikt is voor u? Beddens...

Reserveer nu een SlaapID meting

Gratis en vrijblijvend uw slaapgedrag meten? Dat kan met ...

Beddenspecialist.nl op televisie

SlaapID video

Auping najaarsactie

 
Profiteer nu van 90 nachten proefslapen én 20% voordeel op matrassen en topmatrassen van Auping.

Nu gratis SlaapID-meting

 
Meet zelf uw slaapgedrag met de SlaapID-sensor. 
Gewoon thuis in uw eigen bed.

SlaapID infodagen

 
Komt u ook naar de SlaapID infodagen?

Bedtijd folder

 
Bekijk hier de Bedtijd folder met o.a. de nieuwste snurkoplossing en neem een kijkje in onze collectie.

Vandyck Voordeel folder


Bekijk hier de Vandyck folder en neem een kijkje in de collectie. U kunt de gehele collectie ook online bestellen via onze linnenstore. 

Beddenspecialist. Op uw lijf geschreven!
Neem een kijkje op onze website en ontdek ozne acht afspraken, garanties en uitgebreide, betaalbare collectie. Van Swissflex lattenbodems tot Vandyck dekbedovertrekken, kussens en dekbedden. Ook bieden wij een keur aan bedden, ledikanten en bed modellen. Verstelbaar, deelbaar en ook op comforthoogte. Maak echter eerst gebruik van onze onafhankelijke SlaapID service en ontvang ons slaapadvies om een perfect passend bed uit te zoeken. Een op uw lijf geschreven aanpak. Zo weet u zeker dat u weer een goede nachtrust krijgt. U vindt onze Beddenspecialist winkels in Arnhem, Nijkerk, Dirkshorn, Dordrecht, Kootwijkerbroek, Nunspeet, Bussum, Geldrop, Bodegraven, Zuidwolde, Stadskanaal, Steenwijk, Den Haag, Wateringen, Noordwijk, Schiedam, Maassluis, Nijverdal, Druten, Malden, Enkhuizen, Sommelsdijk, Heerenveen, Nunspeet, Goes en Venlo.

SlaapID. Uw slaapIDentiteit als basis voor een goede nachtrust
Als u zeker en goed wilt slapen maak dan gebruik van de onafhankelijke SlaapID service. In een paar simpele stappen naar een goede nachtrust. Meet thuis in uw eigen slaapkamer uw slaapgedrag en bepaal met uw Beddenspecialist het best passende matras, bedbodem, bed, boxspring, dekbed en hoofdkussen voor alleen uw eigen slaapprofiel. De brede en betaalbare collectie met merken als BeddeliciousLeDorm en Swissflex bieden diverse instelbare mogelijkheden welke aangepast kunnen worden aan uw eigen kenmerken en voorkeuren. Maak gebruik van onze matraswijzer en bekijk welke maat en stevigheid u nodig heeft.