Sluit overlay

zoek een winkel bij u in de buurt

vind een winkel bij u in de buurt

laad animatie
Sluit overlay

Openingstijden

Over Beddenspecialist De Vries Malden

Wij hebben alles in huis om uw slaapkamer de juiste uitstraling te geven en te voorzien van het gewenste slaapcomfort. Want wij bieden slaapcomfort op maat. U mag rekenen op een objectief en deskundig advies. Want uiteindelijk brengt u een groot deel van uw leven in bed door. Juist daarom is het zo belangrijk om een bed te kiezen dat bij uw lichaam en slaapgedrag past. Alle producten van Beddenspecialist.nl  worden vervaardigd van zuivere en eerlijke materialen en zijn zorgvuldig afgewerkt. Kwaliteit en schoonheid gaan bij ons dus hand in hand. Graag informeren wij u, onder het genot van een kopje koffie of thee, over de vele mogelijkheden. Wij zijn pas tevreden als uw dromen op slaapkamergebied werkelijkheid zijn geworden. Beloofd is beloofd!

De Vries Malden

Passage 1
6581 WK Malden, Gelderland
T 024-3585801
E devriesmalden@beddenspecialist.nl
KVK 10037757

Afspreken wanneer het ú uitkomt!

maak een afspraak met uw beddenspecialist

Slaapnieuws

meer nieuws ›
Bepaal uw SlaapScore

Een nieuw bed nodig? Bepaal eerst uw SlaapScore.

Verbeter je relatie, stop met rugsnurken!

Beddenspecialist.nl presenteert een product tegen rugsnur...

25ste vestiging van Beddenspecialist.nl

Beddenspecialist.nl opent haar 25ste winkel in Arnhem. B...

Beddenspecialist.nl introduceert de Bed Analyse

Bent u benieuwd of uw bed nog geschikt is voor u? Beddens...

Reserveer nu een SlaapID meting

Gratis en vrijblijvend uw slaapgedrag meten? Dat kan met ...

Beddenspecialist.nl op televisie

SlaapID video

Auping najaarsactie

 
Profiteer nu van 90 nachten proefslapen én 20% voordeel op matrassen en topmatrassen van Auping.

Nu gratis SlaapID-meting

 
Meet zelf uw slaapgedrag met de SlaapID-sensor. 
Gewoon thuis in uw eigen bed.

SlaapID infodagen

 
Komt u ook naar de SlaapID infodagen?

Bedtijd folder

 
Bekijk hier de Bedtijd folder met o.a. de nieuwste snurkoplossing en neem een kijkje in onze collectie.

Vandyck Voordeel folder


Bekijk hier de Vandyck folder en neem een kijkje in de collectie. U kunt de gehele collectie ook online bestellen via onze linnenstore. 

Beddenspecialist. Op uw lijf geschreven!
Neem een kijkje op onze website en ontdek ozne acht afspraken, garanties en uitgebreide, betaalbare collectie. Van Swissflex lattenbodems tot Vandyck dekbedovertrekken, kussens en dekbedden. Ook bieden wij een keur aan bedden, ledikanten en bed modellen. Verstelbaar, deelbaar en ook op comforthoogte. Maak echter eerst gebruik van onze onafhankelijke SlaapID service en ontvang ons slaapadvies om een perfect passend bed uit te zoeken. Een op uw lijf geschreven aanpak. Zo weet u zeker dat u weer een goede nachtrust krijgt. U vindt onze Beddenspecialist winkels in Arnhem, Nijkerk, Dirkshorn, Dordrecht, Kootwijkerbroek, Nunspeet, Bussum, Geldrop, Bodegraven, Zuidwolde, Stadskanaal, Steenwijk, Den Haag, Wateringen, Noordwijk, Schiedam, Maassluis, Nijverdal, Druten, Malden, Enkhuizen, Sommelsdijk, Heerenveen, Nunspeet, Goes en Venlo.

SlaapID. Uw slaapIDentiteit als basis voor een goede nachtrust
Als u zeker en goed wilt slapen maak dan gebruik van de onafhankelijke SlaapID service. In een paar simpele stappen naar een goede nachtrust. Meet thuis in uw eigen slaapkamer uw slaapgedrag en bepaal met uw Beddenspecialist het best passende matras, bedbodem, bed, boxspring, dekbed en hoofdkussen voor alleen uw eigen slaapprofiel. De brede en betaalbare collectie met merken als BeddeliciousLeDorm en Swissflex bieden diverse instelbare mogelijkheden welke aangepast kunnen worden aan uw eigen kenmerken en voorkeuren. Maak gebruik van onze matraswijzer en bekijk welke maat en stevigheid u nodig heeft.