Sluit overlay

zoek een winkel bij u in de buurt

vind een winkel bij u in de buurt

laad animatie
Sluit overlay

Openingstijden

 

Wegens familie omstandigheden zijn wij woensdag 19 oktober de gehele dag gesloten.

Dank voor uw begrip.

Bram De Vos Burchart

Welkom bij Beddenspecialist De Vos Burchart

Bram De Vos Burchart is al meer dan 35 jaar slaapspecialist in Schiedam. In zijn winkel op de hoogstraat in het centrum van Schiedam verkoopt hij de betere bedden merken zoals Auping, Ledorm, Beddelicious, Swissflex en Tempur. Het merk Ledorm met zijn maatwerk en unieke slaapgarantie staat op het gebied van Ergonomische boxsprings en matrassen hoog in het vaandel bij De Vos Burchart slaapcomfort. Een persoonlijk slaapadvies is voor iedereen anders, want geen mens...

Wilt u zich inschrijven voor onze nieuwsbrief? Dat kan via 010-4268732 of per mail devosburchart@beddenspecialist.nl

meer ›

Unieke Slaapgedrag meting!

Wilt u ook gebruik maken van de SlaapID®-service?

Reserveer dan direct een SlaapID®-meting

SlaapID-meting aanvragen

Hoe verloopt een SlaapID-meting?


Afspreken wanneer het ú uitkomt!

Maak nu online een afspraak met uw Beddenspecialist in de buurt.

maak een WinkelAfspraak

Voldoet uw bed nog?

Met de Bed Analyse van Beddenspecialist.nl wordt bij u thuis gekeken hoe u ligt en waar u op ligt (bodem, matras en hoofdkussen).

Bed Analyse aanvragen

Slaapnieuws

Joeri Verlinden

Een goede nachtrust is belangrijk, daar is Joeri Verlinden zich ook van bewust.

Tall Together 2016

Beddenspecialist.nl op de Tall Together 2016 beurs: een experience voor lange mensen Tall Together: Hotel Hilversu...

meer nieuws


Merken


Beddenspecialist. Op uw lijf geschreven!
Neem een kijkje op onze website en ontdek onze acht afspraken, garanties en uitgebreide, betaalbare collectie. Van Swissflex lattenbodems tot Vandyck dekbedovertrekken, kussens en dekbedden. Ook bieden wij een keur aan bedden, ledikanten en bed modellen. Verstelbaar, deelbaar en ook op comforthoogte. Maak echter eerst gebruik van onze onafhankelijke SlaapID service en ontvang ons slaapadvies om een perfect passend bed uit te zoeken. Een op uw lijf geschreven aanpak. Zo weet u zeker dat u weer een goede nachtrust krijgt. U vindt onze Beddenspecialist winkels in Arnhem, Nijkerk, Dirkshorn, Dordrecht, Kootwijkerbroek, Bussum, Geldrop, Bodegraven, Zuidwolde, Stadskanaal, Steenwijk, Wateringen, Noordwijk, Schiedam, Maassluis, Nijverdal, Druten, Malden, Enkhuizen, Sommelsdijk, Heerenveen, Goes en Venlo.

SlaapID. Uw slaapIDentiteit als basis voor een goede nachtrust
Als u zeker en goed wilt slapen maak dan gebruik van de onafhankelijke SlaapID service. In een paar simpele stappen naar een goede nachtrust. Meet thuis in uw eigen slaapkamer uw slaapgedrag en bepaal met uw Beddenspecialist het best passende matras, bedbodem, bed, boxspring, dekbed en hoofdkussen voor alleen uw eigen slaapprofiel. De brede en betaalbare collectie met merken als BeddeliciousLeDorm en Swissflex bieden diverse instelbare mogelijkheden welke aangepast kunnen worden aan uw eigen kenmerken en voorkeuren. Maak gebruik van onze matraswijzer en bekijk welke maat en stevigheid u nodig heeft.