Sluit overlay

zoek een winkel bij u in de buurt

vind een winkel bij u in de buurt

laad animatie
Sluit overlay

Openingstijden

Bedderie de Boer in Heerenveen, de slaapspecialist in het Noorden van Nederland. Ons bedrijf bestaat al sinds 1960 en is gevestigd aan de Jousterweg 34 te Heerenveen. Onze slaapadviseurs hebben jarenlange ervaring in slaapcomfort. Wij zijn gerenommeerd dealer van diverse merken (Avek, Auping, Life Time,  Essenza, Vandyck enz...) en hebben vele jaren ervaring met de geleverde merken. Wij streven ernaar dat u 100% goed slaapt in een bed van hoge kwaliteit met een goede matras. Tevens hebben wij ook een deel van ons assortiment online kijk hiervoor op Bedderie.nl

meer ›

Reserveer een SlaapID®-sensor

Wilt u ook gebruik maken van de SlaapID®-service?

Reserveer dan direct een SlaapID®-sensor.

SlaapID-meting aanvragen

Hoe verloopt een SlaapID-meting?


Afspreken wanneer het ú uitkomt!

Maak nu online een afspraak met uw Beddenspecialist in de buurt.

maak een WinkelAfspraak

Voldoet uw bed nog?

Met de Bed Analyse van Beddenspecialist.nl wordt bij u thuis gekeken hoe u ligt en waar u op ligt (bodem, matras en hoofdkussen).

Bed Analyse aanvragen

Slaapnieuws

Meer problemen door slaaptekort

Artikel uit de Telegraaf 05-03-2015

Beddenspecialist bij De Beste Wensen van 538

Op dinsdag 16 december is de wens van Leonie in vervulling gegaan. Leonie heeft een aantal weken geleden haar wens; e...

meer nieuws


Merken


Beddenspecialist. Op uw lijf geschreven!
Neem een kijkje op onze website en ontdek ozne acht afspraken, garanties en uitgebreide, betaalbare collectie. Van Swissflex lattenbodems tot Vandyck dekbedovertrekken, kussens en dekbedden. Ook bieden wij een keur aan bedden, ledikanten en bed modellen. Verstelbaar, deelbaar en ook op comforthoogte. Maak echter eerst gebruik van onze onafhankelijke SlaapID service en ontvang ons slaapadvies om een perfect passend bed uit te zoeken. Een op uw lijf geschreven aanpak. Zo weet u zeker dat u weer een goede nachtrust krijgt. U vindt onze Beddenspecialist winkels in Arnhem, Nijkerk, Dirkshorn, Dordrecht, Kootwijkerbroek, Nunspeet, Bussum, Geldrop, Bodegraven, Zuidwolde, Stadskanaal, Steenwijk, Den Haag, Wateringen, Noordwijk, Schiedam, Maassluis, Nijverdal, Druten, Malden, Enkhuizen, Sommelsdijk, Heerenveen, Nunspeet, Goes en Venlo.

 

 

 

SlaapID. Uw slaapIDentiteit als basis voor een goede nachtrust
Als u zeker en goed wilt slapen maak dan gebruik van de onafhankelijke SlaapID service. In een paar simpele stappen naar een goede nachtrust. Meet thuis in uw eigen slaapkamer uw slaapgedrag en bepaal met uw Beddenspecialist het best passende matras, bedbodem, bed, boxspring, dekbed en hoofdkussen voor alleen uw eigen slaapprofiel. De brede en betaalbare collectie met merken als BeddeliciousLeDorm en Swissflex bieden diverse instelbare mogelijkheden welke aangepast kunnen worden aan uw eigen kenmerken en voorkeuren. Maak gebruik van onze matraswijzer en bekijk welke maat en stevigheid u nodig heeft.

NIEUW bij Bedderie Boxspring Bjusterbaarlik!

by AVEK en Bedderie.

Deze zeer hoogwaardige boxspring is leverbaar in 160 en 180 cm breed en

in de diepte maatvoeringen 200,210 en 220.

In diverse kleuren mogelijk normaal vanaf 1995,-

Introductieprijs vanaf € 1695,- (160 cm breed met Bedderie matrassen*)